Sammenslåing av tre selskaper

Fra 01.01.2015 kan vi med glede meddele at vi slår oss sammen med ByggConsult Vest AS og Straume Rehab AS.

Dette betyr at Straume Bygg og betong AS nå kan tilby et mye bredere spekter av tjenester innenfor bygg og anlegg. Selskapet beholder samme daglige leder, men ny styreformann blir Torstein Skutle. Vi beholder vår lokalisering i Straumeparken på Straume.

Litt info om ByggConsult  Vest AS:

ByggConsult  Vest AS er en rådgivende ingeniørbedrift, og tilbyr konsulenttjenester til aktører i byggebransjen.

ByggConsult Vest AS ble etablert i 2004, og har siden starten hatt en svært positiv utvikling.  Oppdragene spenner fra enkle byggesaker til prosjektering av større boligkomplekser og næringsbygg.

ByggConsult Vest AS påtar seg oppdrag for private tiltakshavere, utbyggere, eiendomsutviklere og arkitekter.  Selskapet har i dag et svært godt samarbeid med flere velrenommerte aktører i markedet  i hele Bergensområdet.

Link til ByggConsult Vest AS sin WEB side for mere infomasjon

Litt info om Straume  Rehab AS:

Straume Rehab AS hadde sin oppstart høsten 2012.  Straume Rehab AS ønsker å være ditt naturlige valg av tømrertjenester på Sotra, Askøy og Bergen. Selskapet  besitter høy kompetanse og har bred erfaring tilbake til 1984. Daglig leder er, i tillegg til Byggmester, utdannet byggingeniør ved Høgskolen i Bergen, linje forkonstruksjon.

Straume Rehab AS utfører et bredt spekter av tjenester innen tømrerfaget. Sammen med mange gode samarbeidspartnere i Straumegruppen kan vi levere totalløsninger for deg som skal utføre større ombygginger, rehabilitering eller for deg som skal oppføre nybygg. Vi ønsker ved god dialog og personlig oppfølging gjennom hele byggeprosessen å skape et gjensidig tillitsforhold til våre kunder. Vi har ansatte som har stor yrkesstolthet og respekt for faget. Vi tror at gode løsninger kommer gjennom faglig dyktighet og godt samarbeid med våre kunder.

Link til Straume Rehab AS sin WEB side for mere infomasjon

Torstein Skutle, daglig leder i BCV As og Straume Rehab As Kvalifikasjon: Byggmester, Byggingeniør

Torstein Skutle, daglig leder i BCV As og Straume Rehab As
Kvalifikasjon: Byggmester, Byggingeniør.        Mail Adr : tsk@straumegruppen.no

 

Erlend Skutle Tømrer Svennn Mail adr: esk@straumegruppen.no

Erlend Skutle – Tømrer Svenn – Mail adr: esk@straumegruppen.no

 

Helge-237x300

Helge Skutle – Tømrer Svenn – Mail Adr: hsk@straumegruppen.no

logo