Grunnmur på Litleholtet

IEC HUS  bygger en flott bolig for kunde på Litleholtet i Fana. Vi har levert betongarbeidene.Kunden har valgt den flotte boligen Alexandre på skråtomt. Fredag 5 desember var vi ferdig med vårt arbeid og IEC HUS kunne begynne tømrerarbeidene mandagen etterpå. Tirsdag 09 desember kom hus-leveransen byggeplassen. Boligen skal være tett før jul. Det er Straume Entreprenør som har utført grunnarbeidene. Straume Rør og Varme har rørleggerleveransen og Straume Elektriske skal levere alt elektroarbeidet. Produktene vi har brukt til høy bakvegg, lav ringmur, gulvisolasjon på grunn og radonsikring er levert av Br Sunde på Straume. Den høye bakveggen er av typen KUB 17 og den lave ringmuren er av typen RE 35. Vi ønsker kunden lykke til med byggeprosessen videre.

 

litlehold 2 litlehol 3

litleholtet Litleholtet 1